Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categories
Dom > Novosti > Sadržaj

Flyback Transformator

Flyback Transformator je stanje rada u visoki napon više frekvencije pulsa energetski Transformator, skraćeno FBT (flyback Transformator). To je samo boja otkriti sklopove visokog napona izlazne jedinice, izlazni napon u 20 ~ 35 kv. U određenim vrijeme flyback Transformator će signal niske energije se magnetski otklon zavojnica, i generira magnetsko polje. Kad niske energije izvora je isključen, magnetske zavojnice prijenos energije na izlaz visoke energije, i konačno da elektronski snop top. Kada nakon završetka linije scanning elektronski top, rotacijski Transformator emitiraju energiju, zatvorite elektronski top i eliminacija, magnetsko polje sile snop ekranizirati drugih pozicija, će se moći Podvući crtu pod.

Karakteristike flyback flyback Transformator

Flyback Transformator s niskom cijenom, jednostavan dizajn, visoka učinkovitost, itd, su naširoko koristi u ispod 100 w 150 w napajanjem. U usporedbi s drugim sličnim topologije struktura sklop i flyback Transformator ima karakteristike izolacije zamjenik razina, a može pružiti više izlaza, kao i pozitivan i negativan napon izlazni izbor

Flyback Transformator princip i funkcija

Kada je prekidač otvoren, energija je pohranjena u glavnoj razini (unutar jezgre). Pozicija diodu i transformatore Pol plasman je za zamjenu je otvoren, neće prenositi energiju na strani opterećenja. Kada se prekidač zatvori, jer magnetsko polje je nestao, u transformatorske zavojnice polariteta, izlazni ispravljač provodljivost, materijal unutar energija pohranjena u jezgri prenose opterećenje. Ovaj proces se nastavlja sve do deplecije energije ili prelazak na ponovo otvorite.

Flyback kontroler može biti trčanje in povremeni ili kontinuirani način. Otvori ili zatvori kad FET, jezgre akumuliraju energiju tijekom flyback potpuno iscrpljena. Rad u kontinuirani način, na FET će ostati bez materijala u srž flyback moć prije otvaranja. Flyback Transformator i specifične radne postupke pridružene opterećenja i ulazna napona.

Obratite nam se
Adresa: NO.21 Dongyi Road. Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
Faks:86-29-85401274
E-pošte:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: